Plataforma per la defensa de Gallecs

La PDG va néixer fruit de la desinformació deliberada que hi ha sobre Gallecs i la seva falsa protecció. És per això que vam decidir actuar al respecte i continuar la lluita que des de fa més de 30 anys existeix per la defensa de Gallecs.
El 30 de Juliol de 2008 es convoca una xerrada informativa a la ciutadania molletana per explicar-los que Gallecs no està salvat i que existeix una amenaça imminent que s'ha de aturar com és la autovia Interpolar, entre moltes d'altres.
D'ençà d'aquesta xerrada es reuneixen un grup de gents que es constituiran com la Plataforma per a la Defensa de Gallecs, elaborant entre d'altres coses un manifest amb el recolzament de totes aquelles entitats que fan seva la lluita per la salvació de Gallecs com a espai natural, agrícola i forestal, amb la intenció de enviar-lo a la Generalitat per tal que la situació de Gallecs sigui revisada i es constitueixi definitivament un espai protegit.

Per tant em de seguir creixent. Com més serem més podrem fer front a les amenaçes de Gallecs
Fes-te de la PDG. Junts podrem salvar Gallecs!

Els que firmem, volem una protecció oficial de l'espai rural de Gallecs. Pensem que Gallecs ja no admet més fragmentacions (desdoblaments de carreteres, ampliacions de les carreteres existents, i conversió de carreteres lentes a carreteres ràpides i amb més trànsit), i està en joc la fragilitat de l'espai. Gallecs s'ha de preservar pels seus valors naturals i perquè conforma una mostra representativa del que antigament era el paisatge agroforestal típic de la plana del Vallès.

Per més detalls podeu entrar a http://salvemgallecs.blogspot.com/

Moltes gràcies pel teu temps i interès,

Plataforma per la defensa de Gallecs

Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

privacy policy

By signing, you accept Care2's terms of service.

Having problems signing this? Let us know.