Peticija za raspisivanje referenduma o izdvajanju Herceg Novog iz nametnute nezavisne Crne Gore

Pomaze bog braco Srbi i sestre Srpkinje,

Svi znamo da se Herceg Novi nalazi u drzavi u kojoj se nikada u istoriji nije nalazio. Gradjani Herceg Novog sve vise zele da se nadju pod okriljem svojih sunarodnika, to jest u drzavi njihovog naroda u Srbiji. Danas kada Republika Srpska ide putem izdvajanja iz nametnute Bosne ii Hercegovine i prikljucivanja svojoj matici Srbiji, raspisivanjem referenduma o izdvajanju Herceg Novog iz nametnute suverene Crne Gore i prikljucivanje Republici Srpskoj preko Trebinjske linije, stvorice se uslovi za trajni izlaz srpske drzave i naroda na Jadransko More.
Apelujemo na sve gradjane Herceg Novog, kao i na sve ostale pripadnike naseg naroda da podrze ovu peticiju.
Ako skupimo 7000 potpisa, oni ce biti predati opstini Herceg Novi i imamo zvanicna obecavanja da ce se se u opstini staviti na raspravu predlog o raspisivanju referenduma na lokalnom nivou.

Srbin za Srbina! Srpstvo u grudima! Srpstvo u postelji!

----

Mi dolje potpisani potvrdjujemo svojim potpisom da smo svim svojim bicem za izdvajanje Herceg Novog iz Republike Crne Gore i spajanje sa svojom ostalom srpskom bracom. Takodje, potvrdjujemo da cemo sveobuhvatno pomagati buducu politicku i eventualnu oruzanu borbu za ostvarivanje ovog cilja kao i cilja da se Herceg Novi napokon ocisti od Crnogoraca koji moraju biti istjerani legalnim putem ili fizickim likvidacijama kada se za to steknu uslovi, cak i po cijenu gubitka svojih i tudjih zivota.


Svi znamo da se Herceg Novi nalazi u drzavi u kojoj se nikada u istoriji nije nalazio. Gradjani Herceg Novog sve vise zele da se nadju pod okriljem svojih sunarodnika, to jest u drzavi njihovog naroda Srbiji. Danas kada Republika Srpska ide putem izdvajanja iz nametnute Bosne ii Hercegovine i prikljucivanja svojoj matici Srbiji, raspisivanjem referenduma o izdvajanju Herceg Novog iz nametnute suverene Crne Gore i prikljucivanje Republici Srpskoj preko Trebinjske linije, stvorice se uslovi za trajni izlaz srpske drzave i naroda na Jadransko More.
Apelujemo na sve gradjane Herceg Novog, kao i na sve ostale pripadnike naseg naroda da podrze ovu peticiju.
Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

Privacy Policy

By signing, you accept Care2's Terms of Service.
You can unsub at any time here.

Having problems signing this? Let us know.