Duam Referendum Per Bashkim Kombetar

Me ane te ketij peticioni le ti tregojme botes dhe qeverise qe shqiptaret kane vetem nje qellim SHQIPERINE NATYRALE . Padrejtesite qe ju jane bere shqiptareve nga fuqite e medha duke i copetuar ne 5 na kane shkaterruar  duke bere qe kombi shqiptar te vuaje pasojat , te percmohet dhe te denohet per shekuj me radhe. Tashme synimi yne eshte duam Shqiperi Natyrale ashtu si e krijoi zoti .Nuk ka paqe ne ballkan deri kur kjo padrejtesi te vihet ne vend.Ky peticion le te tregoje se populli kerkon referendum .
Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

privacy policy

By signing, you accept Care2's terms of service.

Having problems signing this? Let us know.