Ndaloni ndertimin e TEC-it ne Durres! Stop the construction of the Coal Power plant in Durres!

Ndertimi i nje a po dy TEC-ve ne Durres perben nje rrezik serioz per popullaten e Ultesires Perendimore.
Tymi i TEC-it do te thote vdekje per banoret e Durresit, Tiranes, Kamzes, Vores, Shijakut, Kavajes dhe fshatrave te kesaj zone. Ndertimi i ketij TEC-i ne zonen me te populluar te Shqiperise do te thote vdekje per 1.5 milione shqiptare! Jo vetem qe popullata do te preket nga semundjet e kanceret qe shkakton tymi i TEC-it dhe radioaktiviteti i qymyrit te djegur, por e gjithe industria e turizmit ne kete zone do te zhduket duke i dhene goditjen perfundimtare Durresit.
Eshte gjenocid ndaj kombit!  Ky eshte sulmi me shkaterrimtar qe kombi jone ka njohur!

Prandaj te gjithe shqiptaret duhet te protestojne me cdo lloj menyre e mjeti e t'i thone-NDAL TEC-IT NE DURRES, NDAL TEC-VE NE SHQIPERI! DUAM ENERGJI ALTERNATIVE; SHQIPERIA KA SHUME BURIME TE RINOVUESHME SI ERA, DIELLI E UJI. MOS LEJONI PERHAPJEN E TEKNOLOGJIVE VRASESE TE TEC-EVE!
(English)
Stop the construction of the coal power plant in Durres, Albania!
It will seriuosly damage the population around the area and contribute a lot to global warming! The coal power plant will work with imported coal, which will add much more to global warming! Stopping the construction of this coal power plant is a fight for the whole globe, not just for the people of Albania!
Ne, qytetaret e Shqiperise dhe Planetit Toke, i kerkojme dhe urdherojme qeverine e Republikes se Shqiperise te ndaloje ndertimin e cdo lloj TEC-i ne territorin Shqiptar, dhe te investoje ne burime energjie te rinovueshme si era, dielli, uji dhe biomasa.
Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

privacy policy

By signing, you accept Care2's terms of service.

Having problems signing this? Let us know.