Plataforma per la defensa de Gallecs

La PDG va nixer fruit de la desinformaci deliberada que hi ha sobre Gallecs i la seva falsa protecci. s per aix que vam decidir actuar al respecte i continuar la lluita que des de fa ms de 30 anys existeix per la defensa de Gallecs.
El 30 de Juliol de 2008 es convoca una xerrada informativa a la ciutadania molletana per explicar-los que Gallecs no est salvat i que existeix una amenaa imminent que s'ha de aturar com s la autovia Interpolar, entre moltes d'altres.
D'en d'aquesta xerrada es reuneixen un grup de gents que es constituiran com la Plataforma per a la Defensa de Gallecs, elaborant entre d'altres coses un manifest amb el recolzament de totes aquelles entitats que fan seva la lluita per la salvaci de Gallecs com a espai natural, agrcola i forestal, amb la intenci de enviar-lo a la Generalitat per tal que la situaci de Gallecs sigui revisada i es constitueixi definitivament un espai protegit.

Per tant em de seguir creixent. Com ms serem ms podrem fer front a les amenaes de Gallecs
Fes-te de la PDG. Junts podrem salvar Gallecs!

Els que firmem, volem una protecci oficial de l'espai rural de Gallecs. Pensem que Gallecs ja no admet ms fragmentacions (desdoblaments de carreteres, ampliacions de les carreteres existents, i conversi de carreteres lentes a carreteres rpides i amb ms trnsit), i est en joc la fragilitat de l'espai. Gallecs s'ha de preservar pels seus valors naturals i perqu conforma una mostra representativa del que antigament era el paisatge agroforestal tpic de la plana del Valls.

Per ms detalls podeu entrar a http://salvemgallecs.blogspot.com/

Moltes grcies pel teu temps i inters,

Plataforma per la defensa de Gallecs

Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

Privacy Policy

By signing, you accept Care2's Terms of Service.
You can unsub at any time here.

Having problems signing this? Let us know.