Stop politistului ucigas de caini/Stop Romanian policeman shooting dog


Semnati aici pentru ca politistul Victor Arama, referent in Politia Comunitara Buhusi, sa fie destituit pentru omorarea in chinuri a unui caine. Semnati petitia pentru aplicarea riguroasa a legii referitoare la Protectia Animalelor ca in orice stat al Uniunii Europene.

Stop au policier tueur de chiens. Signez ici pour que le policier Victor Arama, policier municipal de Buhusi, soit d%uFFFDtenu apr%uFFFDs avoir inflig%uFFFD une morte lente %uFFFD un chien.
Signez la p%uFFFDtition pour l'application rigoureuse d'une loi pour la protection des animaux comme dans toute l'Union Europ%uFFFDenne.
(en fran%uFFFDais dans le texte)


Pana luni, Misu a fost cainele familiei Livezeanu din Buhusi. Atunci, a fost ucis de un politist comunitar, asa cum mi-a declarat proprietarul. %u201CMa numesc Livezeanu Cristian , sunt din Buhusi, judetul Bacau, si va scriu pe scurt: astazi (n.r. ieri, 5 iulie), la ora 9.45, politia comunitara mi-a impuscat cainele cu seringi cu otrava. Il chema Misu si avea 10 ani. L-am vazut cum se chinuie, murind in chinuri groaznice, mai intai a paralizat, iar apoi s-a stins putin cate putin. Cei de la politia comunitara l-au impuscat in curte, unde dormea, iar apoi au avut nesimtirea sa intre in curte vrand sa ia cainele, asa cum a mai luat inca patru-cinci, cadavre care se aflau in masina de salubritate%u201D. Istoria este revoltatoare si putin mai lunga, iar iubitorilor de caini nu le recomand sa citeasca in continuare, unde voi posta si o imagine cu cainele mort.

%u201CL-am crescut ca pe un copil timp de zece ani si ei mi l-au ucis fara niciun motiv%u201D


seful politiei comunitare sustine ca subalternii se aflau in misiuneIn continuare, va las plangerea depusa de Cristian Livezeanu si cateva imagini. Nu merg mai departe cu povestea pe moment, ci astept sa se sesizeze presa mare, pentru ca si anul trecut la Buhusi au fost omorati niste caini, asa cum zice reclamantul de acum: %u201Cau adunat o caruta de caini si le-au dat foc. Miroase tot orasul a carne arsa%u201D. Proprietarul lui Misu spune ca si-a crescut cainele ca pe un copil si ca a fost socat cand a vazut ca dupa ce cainele a fost impuscat cu seringi cu trava, politistul comunitar Victor Arama a intrat in curte sa-i ia cainele pentru a-l duce la masina de salubritate, apoi la groapa de gunoi. %u201CSa nu radeti de mine. I-am aprins o lumanare la cap lui Misu si maine il ingrop. Acum nu pot. Eu si sotia mea l-am crescut ca pe un copil, iar asta iarna cand era ger il tineam in casa. Nu stiu ce fel de oameni pot face asa ceva%u201D, mi-a mai zis stapanul lui Misu.


%u201CDOMNULE DIRECTOR AL DSV BUHUSI


Misu 1


Misu 2Misu mort


Subsemnatul Livezeanu Cristian, domiciliat in Orasul Buhusi, Judetul Bacau, str 9 Mai Nr. 7, identificat prin CI serie XC nr706204 va aduc la cunostinta ca in data de 5 iulie s-au petrecut urmatoarele fapte: Un echipaj de la Politia Comunitara Buhusi mi-a impuscat cainele , care statea in fata casei , la scurt timp urmand sa moara in chinuri . Mentionez ca acesti oameni au intrat in curte fara permisiunea mea cautand cainele si vrand sa-i ia. Cei de la Politia Comunitara aveau in mana seringa cu care fusese impuscat cainele. Aceasta fapta se incadreaza la art 71din legea de protectie a animalelor legea 205/2004 modificata si completata de legea 9/2008. Art. 71 DIN LEGEA 205/2004 PRIVIND PROTECTIA ANIMALELOR- MODIF Art. 71 DIN LEGEA 205/2004 PRIVIND PROTECTIA ANIMALELOR- MODIFICATA PRIN LEGEA NR. 9/208 PREVEDE URMATORUL LUCRU : ART 71 .Este interzisa eutanasierea cainilor, a pisicilor si a altor animale, cu exceptia animalelor cu boli incurabile constatate de medicul veterinar. Cruzimile fata de animale sunt sanctionate cu amenda penala (1.000-10.000 lei) sau inchisoare (6 luni %u2013 3 ani). Nu lasati faptele josnice nepedepsite! Altfel, acesti indivizi vor continua sa faca rau. Martorii la acest incident sunt persoanele: Tubucan Raducu , Frunza Alexandru, Livezeanu Vasilica. Va rog sa luati de urgenta masurile care se impun. Atasez prezentei reclamatii si legea de protectie a animalelor, in care sunt evidentiate prin subliniere articolele unde s-ar incadra fapta%u201D.

 - en francais
Jusqu'%uFFFD lundi, Misu a %uFFFDt%uFFFD le chien de la famille Livezeanu de Buhusi. Puis, un policier municipal l'a tu%uFFFD, c'est ainsi que le propri%uFFFDtaire me l'a d%uFFFDclar%uFFFD.
"Je m'appelle Livezeanu Cristian, j'habite %uFFFD Buhusi dans le d%uFFFDpartement de Bacau, et je vous r%uFFFDsume l'histoire:
Aujourd'hui (5 juillet), %uFFFD 9h45, la police municipale a tu%uFFFD mon chien avec des seringues empoisonn%uFFFDes. Il s'appelait Misu et il avait 10 ans. Je l'ai vu souffrir, mourir dans d'atroces souffrances. Au d%uFFFDbut, il n'a pas r%uFFFDalis%uFFFD, puis petit %uFFFD petit est d%uFFFDc%uFFFDd%uFFFD. Ceux de la police municipale lui ont tir%uFFFD dessus dans la cours o%uFFFD il dormait, et ensuite ont voulu rentr%uFFFD pour le prendre, comme ils l'ont d%uFFFDj%uFFFD fait juste avant avec 4 ou 5 chiens d'autres personnes, au vu des cadavres pr%uFFFDsents dans la voiture." L'histoire est scandaleuse et un peu plus longue, et je ne recommande pas aux amoureux des chiens de lire la suite, car je vais poster une image avec le chien mort.
"Je l'ai %uFFFDduqu%uFFFD comme un enfant pendant 10 ans et eux l'ont tu%uFFFD sans aucune raison."

Ensuite, je d%uFFFDpose la plainte de Cristian Livezeanu avec quelques images. Je ne vais pas continuer l'histoire plus loin pour le moment mais j'attends que la presse r%uFFFDagisse, car l'ann%uFFFDe derni%uFFFDre %uFFFD Buhusi, plusieurs chiens ont %uFFFDt%uFFFD tu%uFFFDs, comme le dit le d%uFFFDpositaire: "Ils ont rempli une charrue avec des chiens qu'ils ont ensuite br%uFFFDl%uFFFDs. Toute la ville sentait la peau br%uFFFDl%uFFFDe."
Le propri%uFFFDtaire de Misu dit qu'il a %uFFFDlev%uFFFD son chien comme un enfant et a %uFFFDt%uFFFD choqu%uFFFD quand il a vu qu'apr%uFFFDs l'avoir empoisonn%uFFFD, le policier Victor Arama est entr%uFFFD dans la cours pour prendre le cadavre du chien pour le mettre dans voiture et l'amener %uFFFD la d%uFFFDcharge. "Ne vous moquez pas de moi. J'ai allum%uFFFD une bougie %uFFFD c%uFFFDt%uFFFD de la t%uFFFDte de Misu que j'enterrerai demain. Moi et ma femme l'avons %uFFFDlev%uFFFD comme un enfant et l'hiver dernier nous le tenions dans la maison car il faisait trop froid. Je ne sais pas quel genre de personne peut faire de telles choses", m'a dit le propri%uFFFDtaire de Misu.

Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

Privacy Policy

By signing, you accept Care2's Terms of Service.
You can unsub at any time here.

Having problems signing this? Let us know.