Natuurgebied Stadsblokken-Meinerswijk bebouwen? Zeg: nee!!

Oproep aan alle Arnhemmers!!

De toekomst van Stadsblokken – Meinerswijk is in de gevarenzone beland. Wijkplatform Malburgen West/Stadsblokken-Meinerswijk, Initiatiefgroep Kloppend Stadshart, Milieudefensie Arnhem roepen alle Arnhemmers op tot het ondersteunen van een referendum over Stadsblokken-Meinerswijk.

Het voorgestelde raadsbesluit van de gemeente zet in op uitvoering van het plan Eilanden 2.0, een plan waarin ruimte is voor 350 woningen. Hiermee worden jaren van burgerinspraak en betrokkenheid klakkeloos ingeruild voor belangen van een projectontwikkelaar. Het voorgestelde raadsbesluit neemt afstand van de kern van de Gebiedsvisie Stadsblokken-Meinerswijk uit april 2012, die mét en vóór alle Arnhemse inwoners is gemaakt.

Toegankelijkheid, recreatie en natuur en de relatie met de grillige rivier, dáár staat de gebiedsvisie voor! Zie bijvoorbeeld het alternatieve plan van Kloppend Stadshart zonder de bouw van nieuwe woonwijken.

Zet nú uw handtekening op het stadhuis of loket Zuid om een referendum mogelijk te maken. Alleen zo krijgt de Arnhemse burger weer een belangrijke stem en kunnen de bouwplannen voor een woonwijk in Stadsblokken-Meinerswijk tegengehouden worden.

Locaties:

  • Gemeentehuis Arnhem (ma 12-20u) (di gesloten) (wo t/m vr 9-17u)
  • Loket Zuid (Winkelcentrum Kronenburg) (ma gesloten) (do 12-20u) (di, wo, vr 9-17u)

Alleen Arnhemmers 18+ kunnen tekenen met geldige legitimatie.

3000 handtekeningen vóór 17 augustus 2016. Teken nu!

Update #43 years ago
**30 november referendum over Stadsblokken- Meinerswijk!** Stem NEE
Houdt u van deze groene plek in Arnhem? Stem dan vóór de ontwikkeling van Stadsblokken- Meinerswijk maar tégen woningbouw! En stem NEE aanstaande 30 november! We willen Arnhem groen houden, I <3 Stadsblokken- Meinerswijk. http://stemmetjehart.nl/
Update #33 years ago
Beste ondertekenaars en beste Arnhemmers,
bent u al op de hoogte van het referendumverzoek over Stadsblokken-Meinerswijk? voor 17 augustus moeten er 3000 handtekeningen verzameld zijn bij de gemeente. Vergeet deze dus niet te ondertekenen!! **Maandag = Gaandag** elke maandag van 16.00-20.00. Teken nu voor een groen stadshart! Dank u wel!
Update #23 years ago
*** OPROEP AAN ALLE ARNHEMMERS ***
Stadsblokken-Meinerswijk is het groene hart van Arnhem. Stop de bouwplannen voor een woonwijk en behoud Stadsblokken-Meinerswijk voor alle Arnhemmers. Zet nu je handtekening om een referendum mogelijk te maken. Alleen zo houden we de bouwplannen tegen. Tekenen kan op het Arnhemse stadhuis woensdag tm vrijdag. Dank u wel.
Update #13 years ago
Beste petitie tekenaar,
Hartelijk dank voor het tekenen van de petitie over Stadsblokken-Meinerswijk!
De afgelopen tijd zijn burgerinitiatieven bezig geweest met een 1e aanvraag voor een referendum.
*Wij (burgers van Arnhem) willen u (burger van Arnhem) oproepen om ook bij de 2e ronde te tekenen voor een referendum over Stadsblokken-Meinerswijk*

Meer info kijk op: https://www.facebook.com/StadsblokkenMeinerswijk/?fref=ts
of Stadsblokken-Meinerswijk.org
Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

See our privacy policy.

By signing, you accept Care2's terms of service and agree to receive communications about our campaigns through email and other methods. You can unsub at any time here.

Having problems signing this? Let us know.