TRAZIMO, HITNE OSTAVKE I KAZNE PET FRIENDLY TIMA, RUSENJE SINTERAJA i D.E.L.T.A. no kill Azil

 • Target:  Predsednik APV Bojan Pajtic
 • Sponsored by: Jelena Tinska i EPAR-OIPA SRBIJA/Alijansa za zastitu prirode,prava zivotinja i prava ljudi24000 Subotica,Matka Vukovica,9 Zastupnik: Prim.mr.sci.dr.med.Slavica Mazak Beslic
TRAZIMO, HITNE OSTAVKE I KAZNE PET FRIENDLY TIMA, RUSENJE SINTERAJA I IZGRADNJU NO KILL DELTA SISTEM AZILA  

POTPISITE PETICIJU http://www.thepetitionsite.com/2/urgent-help-for-serbia/
CEO TEKST PETICIJE JE VAZNO DA PROCITATE. 
  SPANS UDRUZENJE ZA ZASTITU ZIVOTINJA IZ NOVOG SADA JE U NOVEMBRU PISAO SLEDECE:
SADA JE ZAISTA DOSTA
PET FRIENDLY VOJVODINA = ZLOSTAVLJANJE I UBIJANJE
 
UDRUZENJE ZA ZASTITU ZIVOTINJA NOVI SAD OBAVESTAVA SVE GRADJANE NOVOG SADA DA PROGRAM “PET FRIENDLY VOJVODINA" KOJI SPROVODI GRAD NOVI SAD NIJE HUMANO RESAVANJE PROBLEMA NAPUSTENIH PASA I MACAKA U NASEM GRADU!!!
SVE STO CITATE O TOME I CUJETE NA VASIM MALIM EKRANIMA NIJE ISTINA! LAZU SVI STO CEMO I DOKAZATI! ISTINU NE GOVORE NI GRAD NI SAVETNICA NI VETERINARI NI ZASTITARI KOJI PODRZAVAJU PROGRAM.
DANAS SMO OBISLI PSE U SINTERAJU  NA GRADSKOJ DEPONIJI, KOJI I DALJE IZGLEDA ISTO KAO I PRE PAR GODINA I U KOJEM SE UNESRECENI PSI I DALJE SMESTAJU.  ZATEKLI SMO VETERINARA  KOJI JE UBIO NA HILJADE PASA I MACAKA I OD KOGA SMO HTELI DA DOBIJEMO INFORMACIJE O ZDRAVSTVENOM STANJU NAPUSTENIH PASA U SINTERAJU, A KOJI JE NA NASE PITANJE “DA LI STE VI VETERINAR NIKOLA MISLJENOVIC?ODGOVORIONE, POBRKALI STE ME SA NEKIM
PSI SU U METALNIM SMRDLJIVIM KAVEZIMA, NA TEMEPRATURI  ISPOD 0, BEZ HRANE I VODE.
KAVEZE SU OPRALI 15MIN PRE NASEG DOLASKA (BILI SMO NAJAVLJENI JER JE TO JEDINI NACIN DA UDJEMO TAMO) I PORED TOGA BILO JE IZMETA I MOKRACE, KAO I VODE U KOJOJ SU PSI SEDELI. NEMA KARTONA, PSI STERILISANI LEZE PO COSKOVIMA NA MOKRIM METALNIM PLOCAMA I DRHTE. VETERINAR ALEKSANDAR NAGLIC, KAO I SAVETNICA BEBA BALASEVIC I UDRUZENJE VOJVODINA SU REKLI DA SE PROSTORIJA GREJE I DA SU ODNESENI KALORIFERI I NEKAKVE DUVALICE NECETE VEROVATI, POSTOJI GREJALICA VELICINE 20CM X 20CM !!! UVERENI SMO DA SE I TA MALA JADNA GREJALICA  NE KORISTI UOPSTE.
SADA JE ZAISTA DOSTA-UCINICEMO SVE DA SE OVAJ ZLOCIN PRIKRIVEN VESELIM I NASMEJANIM PSIMA SA BILBORDA I FLAJERA KOJI SU DELJENI GRADJANIMA PROTEKLIH MESECI ZAUSTAVI!!!
OCI PASA SMESTENIH NA DJUBRISTU NISU SRECNE, PUNE SU SUZA I MOLBE DA IM SE POMOGNE.
 
MI SMO NJIHOV GLAS
PET DUSA NOCAS TAMO SPAVA
 
DAKLE POTPISITE PETICIJU A PTERHODNO SVE OVO PROCITAJTE PAZLJIVO:
Novosadjani udruzimo se sa ciljem Izgradnje D.E.L.T.A. Azila u zoni sever 4 jer ce sada umesto no kill Azila sa Delta sistemom biti sagradjeni kavezi kao u VRSCU..i nastavice se sa ubijanjem ali na veliko.Dalje uveden je CNR koji je Zakonom zabranjen
 
PET FRIENDLY prodavci roga za svecu

Drustvo za zastitu zivotinja KANIS Sremska Mitrovica
Drustvo za zastitu zivotinja i zastitu zvotne sredine
 VojvodinaUdruzenje za zastitu prava zivotinja BAK, Nadalj

http://www.petfriendlyvojvodina.com/
Ovi bedni lazovi koji su zapravo ubice preobucene u odela ljubitelja zivotinja bave se CNR strategijom koja je zabranjena Zakonom o dobrobiti zivotinja.
Djubretari/nestrucnjaci/ hvataju pse u svoj smrdljivi kombi i preplasene ih vode u veterinarsku stanicu na Futoskom putu, odakle ih prebacuju u sunternicu na deponiji da se kao oporave, gde obavezno dobiju ili
stenecak ili parvo virus, a onda ih vracaju na ulice.
Danas sam na izlasku iz banke videla malenu zenkicu kako drhti i u jadnom stanju.Naravno odmah sam je uzela u naricje i odvezla kod mojih veterinara.Imala je cip na Pet Friendly i zove se Kora.Sterilisana je 6 oktobra.Krajnici su joj bili ogromni kasljala je imala bronhitis i bolan stomacic.Na jedno oko ne vidi uopste a drugo joj je upaljeno.Cak ima i malu kilu na oziljku od sterilizacije.Odmah su joj stavili front line i dali joj depo antibiotika i kapi za oci.Pozajmili su mi transporter i ja sam otisla direktno u veterunarsku stanicu na Futoskom putu.Nisu htelu da je prime ni do sutra.Rekli su da je vodim na deponijum u njihovo smrdljivo ptihvatiliste.Ja sam je povela sa sobom..Sad je smestena u toplu kucicu i ogradjena je od drugih kuca da vidimo kako ce biti sutra.Pila je mnogo vode, iznurena je jako..i spava.Brine sto joj je stomacic naduven.
Ako sve bude u redu, fotigrafisacu je i pokusacemo da je udomimo.
Toliko o drustvu Vojvodina,i Pet Friendly prodavcima roga za svecu

U KZ RS  stoji u  cl 276.
Da treba da podnesemo  krivicnu prijavu, u operacionom protokolu stoji ime operatera  koji je odgovoran za ovu op i postop tok. i duzan je da plati  terapiju koja je  sada potrebna zbog  njegovog nesavesnog  lecenja . Sto cemo i uraditi cim ispratimo stanje i ishod lecenja malene kuce KORE.
Dr Beslic
EPAR-OIPA SRBIJA/Alijansa za zastitu prirode,prava zivotinja i prava ljudi
24000 Subotica,Matka Vukovica,9
Zastupnik:Prim.mr.sci.dr.med. Slavica Mazak Beslic

CNR Program po objasnjenju ovog Pet Friendly sramnog programa :
S ta je CNR program?
CNR strategija, ili uhvati-sterilisi-pusti je program kontrole populacije napustenih  zivotinja koji je preporucen od strane Svetske zdravstvene organizacije. Pokazao se kao izuzetno uspesan u evropskim zemljama poput Grcke, Bugarske, TurskeCNR program je humani nacin hvatanja, sterilisanja, vakcinisanja i pregleda naravi i potom vracanja zivotinja na njima poznatu teritoriju.
ZASTO VRATITI PSA NA ULICU?
Vakcinisan i sterilisan pas, vraca se na teritoriju koju poznaje. Ukoliko je deo copora, a u tom su coporu i ostali psi prosli ovaj program, oni cuvaju teritoriju od novih pasa i tako se populacija stabilizuje, dok vremenom, bioloki, ne pocne da se smanjuje usled starosti.
Ko sve stoji iza programa?

U resavanje problema do sad su se ukljucili:
SEKRETARIJAT ZA URBANIZAM, GRADITELJSTVO I ZAsTITU zIVOTNE SREDINE
PASTEROV ZAVOD
VETERINARSKA STANICA NOVI SAD
POLJOPRIVREDNI FAKULTET-KATEDRA ZA VETERINUSREDNJA POLJOPRIVREDNA  SKOLA U FUTOGU
UDRUZENJE ZA ZASTITU ZIVOTINJA I ZIVOTNE SREDINE VOJVODINA
NOVOSADSKI HUMANITARNI CENTAR
EKO-FORUM

Program podrzava Predsednik Vlade AP Vojvodine Dr Bojan Pajtic, kao i gradonacelnik Novog Sada, Igor Pavlicic
 SVE HITNO KAZNITI I TRAZITI OSTAVKE!!!


A STA KAZE ZAKON?
CNR  je OPASAN I STETAN za zivotinje i za gradjane , koristan za  zivotinjsku mafiju .
Osim sto je  u Srbiji  nezakonit , POVECAVA BROJ  PASA I MACAKA NA ULICAMA, jer ohrabruje  vlasnike da izbacuju svoje kucne ljubimce  bez grize savesti da ce biti ubijeni od strane sinterske sluzbe .
Tako  sad imamo 2 kategorije izbacenih  ciji broj raste  geometrijskom progresijom :
1. izbaceni od strane neodgovornih vlasnika
2. izbaceni od strane gradskih zoohigijenskih sluzbi
Veterinarske inspekcije  ne rade svoj posao , ne obavljaju  zakonsku duznost i zato  nastaje  haos  za koji je  odgovorno Ministarstvo poljoprivrede .
U oba slucaja ,izbacivanje  je nezakonito, zabranjeno je clanom 7. Zakona o dobrobiti zivotinja .Na kraju ce  izmeniti zakon i  zakonom dozvoliti ubijanje  -  ali NECE  MOCI ,  ako mi budemo dovoljno glasni ,S OBZIROM DA  ce  SVOJIM NEZAKONITIM ODLUKAMA  i  nezakonitim postupanjima dovesti do porasta broja   napustenih  ZBOG korumpiranih POJEDINACA U VLASTI.
 
Kaze se u saopstenju Gordane Pusic i ostalih neznalica, da ce se oni psi koji nisu opasni, prepoznavati po ogrlicama,da ne poverujes,dakle kad ih sterilisu verovatno ce im povaditi i zube..i kuvace im..corbu koja je pasirana..pa tako nece biti ni opasni ni gladni..

U  OSTRVSKIM ZEMLJAMA GDE JE DOZVOLJENA CNR STRATEGIJA  SVAKO STANISTE U KOJE SE PSI VRACAJU IMA SVOJE ODREDJENE STARATELJE KOJI SE O STERILISANOM PSU BRINU.KOD NAS SU NA TO ZABORAVILI. A ZABORAVILI SU I DA NEMA VISE PANONSKOG MORA, TE TAKO VOJVODINA NIJE OSTRVSKA ZEMLJA.

Ovo je nova tezga za kriminal pranje para preko cipovanja lutalica..koje ce neodgovorni vlasnici i dalje pustati na ulice..NIKAD KRAJA LOPOVLUCIMA 

Locatio
sinteraj na djubristu grada bez gradjevinske dozvole.
Kakve ogrilce i kada ce ih dobiti neodgovorni vlasnici i nepostupajuci inspektori koji `ujedaju` ostale poreske obveznike i koji beskrajnom reprodukcijom novih,novih,novih pasa i macaka omogucuju : beskonacan ,nepresusan savrsen biznis : uhvati-sterilisi pusti ko zna kako, koliko i ko zna gde, i naravno :kakve ce ogrlice i kada dobiti gradjani kako bi ih psi prepoznali kao miroljubive, da ih nece potrovati,poklati zgaziti automobilom,upucati , odseci noge,glavu .
U Srbiji u skolama izgleda ne predaju matematiku , jer na ovaj nacin svako ko zna barem sabirati je jasno da ce na ovaj nacin na ulicama biti hiljade i hiljade pasa .
U Srbiji u skolama izgleda ne predaju ni etiku, jer ce pse i macke po perfidnom planu ubijati prodajuci `muda za bubrege` (to kupuju samo gluperde) :nazivajuci ilegalno izgradjen kucerak na deponiji,sa desetak malih kaveza: PRIHVATILISTEM i nazivajuci CNR : `evropskom ` metodom kontrole piramide reprodukcije i zbrinjavanjem.
U skolama u Srbiji izgleda ne predaju ni logiku .
Roditelji ne stignu nadoknaditi sto skole propuste .
Generacije bez matematike, etike i logike su odlicno `trziste`za plasman robe sa oznakom FRAUD.
A zakoni ?: evo , gospodo iz EU pogledajte: mi imamo dobre zakone ( ali zivimo po nalozima nezakonitih podzakonskih akata ).
Paralelne lazi i `sjajan vet biznis` cvetaju ,na zadovoljstvo shintersko-veterinarske mafije .
Niko da ODRADI sustinu koju nalaze zakon,vodeci racuna da je ubijanje pod bilo kakvim nazivom i izgovorom , u Srbiju ZABRANJENO kao metoda smanjenja i kontrole brojnosti populacije napustenih pasa i macaka ,i da je izbacivanje na javne povrsine ZABRANJENO i onda kada ga rade fizicka lica i onda kada ga rade pravna lica
1. PREKID DOTOKA NOVIH JEDINKI mikrocipovanje svih vlasnickih pasa i macaka i inspekcijski nadzor odgovornog/neodgovornog vlasnistva sa zakonom propisanim kaznjavanjem neodgovornih VLASNIKA zbog nekontrolisane reprodukcije i krsenja dobrobiti zivotinja  cime ti vlasnici i inspektori ugrozavaju bezbednost gradjana , rasipaju javni novac,odrzavaju na sceni masovna ubijanja pasa i macaka pod raznim izgovorima i nazivima .
2. zbrinjavanje u azile svih trenutno na ulicama zatecenih napustenih, i to do njihovog reudomljenja i/ili prirodne smrti pojedinih koji nece uspeti biti reudomljeni.Reudomljavanjem i prirodnom smrcu, smanjivati broj pasa/macaka u azilima, sa sporadicnim dolaskom novih “ npr.ciji vlasnik umre ili ne zeli pored sebe tog psa -ali po zakonu mora placati alimentaciju azilu za tog psa do reudomljenja tog psa .Ovo sve vec stoji u zakonu, samo nema ko da ga primeni, zbog matematike, etike , logike i `biznisa.
EPAR-OIPA SRBIJA/Alijansa za zastitu prirode,prava zivotinja i prava ljudi
24000 Subotica,Matka Vukovica,9


 OTVORENO PISMO dr Pajticu ili VLAST JE VLAST A CAST JE CAST
Gospodine  Bojane Pajticu, dr Bojane Pajticu, predsednice .Pljunuli ste na moju bespostednu, dobrovoljnu  i krvavu borbu..na moj trud na moje izgubljenio vreme. Ukrali ste moje cetiri godine.Moje znanje.Moju ideju.Moje dane, sate.Iskrenu ljubav prema zivotinjama. Sakrili ste pod skute, ubice, lopove koji od 2005te nisu postovali Zakone i ubijali su u vasem gradu na djubristu u sinteraju, bez gradjevinske dozvole i prali pare preko leseva, i umesto da  ste ih sve poslali u zatvore  vi  ste im sada  dali ingerencije koje se ticu vodjenja Azila, za koji sam se ja borila.
  Prisvojili  ste Projekat. Prikupljate poene za izbore mojim delom.. I jos mirno spavate. Mogli biste da mi budete sin po godinama. Moje cerke su vase vrsnjakinje.Ali one su casne i ja se njima ponosim.  Neka vam je na cast.Koju ocigledno  nemaju ni Lidija Jaramaz, ni Mirjana Laban, ni Aleksandar Basic,  clanovi radne grupe, koji sada cute jer nemaju ni srca, ni duse, ni casti  da se pobune, da kazu istinu i koji su svedoci ovog nemoralnog cina, koji podrzavaju jer ni sami nemaju ni obraz ni cast. 
Najvise me cudi gospodin  Momcilo Milovic. direktor FKUAPV koji je svedok moje borbe i koji me je cak i zaposlio honorarno kao koordinatora za izgradnju Azila i davao mi platu cela tri meseca.. 
 Uzgred..gde je 3.000 000 dinara odvojenih 2008-me za Idejni i glavni projekat????..koji je trebalo napraviti na osnovu mog projektnog zadatka..datog pre svega Mirjani Laban tada zaposlenoj u firmi GARDI po nalogu Igiora Rebe direktora te zatim Aleksandri Bandic, da uradi po mojim isnstrukcijama jer cuh da se Projekat radi besplatno i da je delo Milene Brcanov i Aleksandre Bandic??? 
 
Pa otkud to delo vec odavno u mojim rukama..poslato meni i prosledjeno vama, na osnovu mog idejnog resenjna osnovu koga je FKU APV  odvojio 3.000 000 dinara..davne 2008me, kada je Gradonacelnik krio, jer jao nije znao da postoji parcela Urbanostickim planom odredjena za male zivotinje te sam ga ja  morala obavestiti u Gradjanskom listu15 aprila 2009te 
No ko sme da se suprotstavi predsedniku jedne autonomne pokrajine? Vidite, ja vas se ne bojim.Nemam sta da izgubim.A i nisam rekla ni jednu jedinu neistinitu rec.Cak sve mogu da dokumentujem.Za razliku od vas i vaseg necasnog  tima. Pravda jeste spora, ali je dostizna, svugde na svetu..osim u Srbiji.. Ili mi ipak nismo u Srbiji er ovo je Vojvodina, a ja sam Srpkinja.Mozda u tom grmu lezi zec. Jelena Tinska je izborila bitku za Azil..
 
I za kraj ove runde po Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, zanima me


1.kada je raspisan Tender za dobijanje izrade projekta za Azil?/sl.glasnik/ 


2.ko je sve ucestvovao na tenderu? 


3. Kad je objavljeno da je firma GARDI pobedila na Tenderu/sl.glasnik/
 
U MEDJUBREMENU NAS JE LIDIJA TOMAZ NACELNICA ZA KOMUNALNA PITANJA OBAVESTILA DA NIJE NI BILO TENDERA ALI TEK POSTO SMO SE ZALILI POVERENIKU I NAPRASNO SE SETILA DA JE BILO SAMO OTVORENOG POZIVA STO TAKODJE NIJE NIGDE OBJAVLJENOM A NAVODNO JE BILO 7 PONUDJACA.
Dalje na osnovu cega Gradska cistoca ikada posle svih kradja nepostovanja zakona a iznad svega nemanja strucnog kadra za bavljenje zivotinjama moze da bude u kombinaciji za rukovodjenje Azilom, umesto krivicno gonjena.
 
Tri put ura za Vojvodinu!Ura Ura Ura. Ili sto rekao Djordje Balasevic, VLAST JE VLAST, A CAST JE CAST!!! 
 
Jelena Tinska
sazeta istina
 
Istina o Novom Sadu i Azilu koji je sabotiran.ZASTO???
 
DRUGI DEO..
http://www.youtube.com/watch?v=jaGh-uPyBFM&feature=related 
 
TRECI DEO.
http://www.youtube.com/watch?v=g80xqq3pKxs&feature=related
SPASAVANJE PASA IZ SINTERAJA OD KOJIH JE DOBAR DEO UMRO OD ZARAZE.
Program podrzava Predsednik Vlade AP Vojvodine Dr Bojan Pajtic, kao i gradonacelnik Novog Sada, Igor Pavlicic  SVE HITNO KAZNITI I TRAZITI OSTAVKE!!!http://www.youtube.com/watch?v=vRdDcoUonkE&feature=related
Bajka o Vojvodini dok je Bojan Pajtic hteo da sprovede Zakon i  press konferencija u Beogradu.Jelena Tinska Zlata Korjenic
http://www.youtube.com/watch?v=QTRxr2gCw5g&feature=related 
 
Prim.Mr.dr  spec.Slavica Mazak Beslic i Jelena Tinska

Gordana Pusic

pet fryendly tim

  

Ko sve stoji iza programa?

U res¡avanje problema do sad su se ukljucili:

 • SEKRETARIJAT ZA URBANIZAM, GRADITELJSTVO I ZAsTITU zIVOTNE SREDINE
 • PASTEROV ZAVOD
 • VETERINARSKA STANICA NOVI SAD
 • POLJOPRIVREDNI FAKULTET-KATEDRA ZA VETERINU
 • SREDNJA POLJOPRIVREDNA Å KOLA U FUTOGU
 • UDRUZENJE ZA ZASTITU ZIVOTINJA I ZIVOTNE SREDINE VOJVODINA
 • NOVOSADSKI HUMANITARNI CENTAR
 • EKO-FORUM
Program podrzava Predsednik Vlade AP Vojvodine Dr Bojan Pajtic, kao i gradonacelnik Novog Sada, Igor Pavlicic  SVE HITNO KAZNITI I TRAZITI OSTAVKE!!!

POTPISITE PETICIJU http://www.thepetitionsite.com/2/urgent-help-for-serbia/

 

 • Target:  Predsednik APV Bojan Pajtic
 • Sponsored by: Jelena Tinska i EPAR-OIPA SRBIJA/Alijansa za zastitu prirode,prava zivotinja i prava ljudi24000 Subotica,Matka Vukovica,9 Zastupnik: Prim.mr.sci.dr.med.Slavica Mazak Beslic
TRAZIMO, HITNE OSTAVKE I KAZNE PET FRIENDLY TIMA, RUSENJE SINTERAJA I IZGRADNJU NO KILL DELTA SISTEM AZILA  

POTPISITE PETICIJU http://www.thepetitionsite.com/2/urgent-help-for-serbia/
CEO TEKST PETICIJE JE VAZNO DA PROCITATE. 
  SPANS UDRUZENJE ZA ZASTITU ZIVOTINJA IZ NOVOG SADA JE U NOVEMBRU PISAO SLEDECE:
SADA JE ZAISTA DOSTA
PET FRIENDLY VOJVODINA = ZLOSTAVLJANJE I UBIJANJE
 
UDRUZENJE ZA ZASTITU ZIVOTINJA NOVI SAD OBAVESTAVA SVE GRADJANE NOVOG SADA DA PROGRAM “PET FRIENDLY VOJVODINA" KOJI SPROVODI GRAD NOVI SAD NIJE HUMANO RESAVANJE PROBLEMA NAPUSTENIH PASA I MACAKA U NASEM GRADU!!!
SVE STO CITATE O TOME I CUJETE NA VASIM MALIM EKRANIMA NIJE ISTINA! LAZU SVI STO CEMO I DOKAZATI! ISTINU NE GOVORE NI GRAD NI SAVETNICA NI VETERINARI NI ZASTITARI KOJI PODRZAVAJU PROGRAM.
DANAS SMO OBISLI PSE U SINTERAJU  NA GRADSKOJ DEPONIJI, KOJI I DALJE IZGLEDA ISTO KAO I PRE PAR GODINA I U KOJEM SE UNESRECENI PSI I DALJE SMESTAJU.  ZATEKLI SMO VETERINARA  KOJI JE UBIO NA HILJADE PASA I MACAKA I OD KOGA SMO HTELI DA DOBIJEMO INFORMACIJE O ZDRAVSTVENOM STANJU NAPUSTENIH PASA U SINTERAJU, A KOJI JE NA NASE PITANJE “DA LI STE VI VETERINAR NIKOLA MISLJENOVIC?ODGOVORIONE, POBRKALI STE ME SA NEKIM
PSI SU U METALNIM SMRDLJIVIM KAVEZIMA, NA TEMEPRATURI  ISPOD 0, BEZ HRANE I VODE.
KAVEZE SU OPRALI 15MIN PRE NASEG DOLASKA (BILI SMO NAJAVLJENI JER JE TO JEDINI NACIN DA UDJEMO TAMO) I PORED TOGA BILO JE IZMETA I MOKRACE, KAO I VODE U KOJOJ SU PSI SEDELI. NEMA KARTONA, PSI STERILISANI LEZE PO COSKOVIMA NA MOKRIM METALNIM PLOCAMA I DRHTE. VETERINAR ALEKSANDAR NAGLIC, KAO I SAVETNICA BEBA BALASEVIC I UDRUZENJE VOJVODINA SU REKLI DA SE PROSTORIJA GREJE I DA SU ODNESENI KALORIFERI I NEKAKVE DUVALICE NECETE VEROVATI, POSTOJI GREJALICA VELICINE 20CM X 20CM !!! UVERENI SMO DA SE I TA MALA JADNA GREJALICA  NE KORISTI UOPSTE.
SADA JE ZAISTA DOSTA-UCINICEMO SVE DA SE OVAJ ZLOCIN PRIKRIVEN VESELIM I NASMEJANIM PSIMA SA BILBORDA I FLAJERA KOJI SU DELJENI GRADJANIMA PROTEKLIH MESECI ZAUSTAVI!!!
OCI PASA SMESTENIH NA DJUBRISTU NISU SRECNE, PUNE SU SUZA I MOLBE DA IM SE POMOGNE.
 
MI SMO NJIHOV GLAS
PET DUSA NOCAS TAMO SPAVA
 
DAKLE POTPISITE PETICIJU A PTERHODNO SVE OVO PROCITAJTE PAZLJIVO:
Novosadjani udruzimo se sa ciljem Izgradnje D.E.L.T.A. Azila u zoni sever 4 jer ce sada umesto no kill Azila sa Delta sistemom biti sagradjeni kavezi kao u VRSCU..i nastavice se sa ubijanjem ali na veliko.Dalje uveden je CNR koji je Zakonom zabranjen
 
PET FRIENDLY prodavci roga za svecu

Drustvo za zastitu zivotinja KANIS Sremska Mitrovica
Drustvo za zastitu zivotinja i zastitu zvotne sredine
 VojvodinaUdruzenje za zastitu prava zivotinja BAK, Nadalj

http://www.petfriendlyvojvodina.com/
Ovi bedni lazovi koji su zapravo ubice preobucene u odela ljubitelja zivotinja bave se CNR strategijom koja je zabranjena Zakonom o dobrobiti zivotinja.
Djubretari/nestrucnjaci/ hvataju pse u svoj smrdljivi kombi i preplasene ih vode u veterinarsku stanicu na Futoskom putu, odakle ih prebacuju u sunternicu na deponiji da se kao oporave, gde obavezno dobiju ili
stenecak ili parvo virus, a onda ih vracaju na ulice.
Danas sam na izlasku iz banke videla malenu zenkicu kako drhti i u jadnom stanju.Naravno odmah sam je uzela u naricje i odvezla kod mojih veterinara.Imala je cip na Pet Friendly i zove se Kora.Sterilisana je 6 oktobra.Krajnici su joj bili ogromni kasljala je imala bronhitis i bolan stomacic.Na jedno oko ne vidi uopste a drugo joj je upaljeno.Cak ima i malu kilu na oziljku od sterilizacije.Odmah su joj stavili front line i dali joj depo antibiotika i kapi za oci.Pozajmili su mi transporter i ja sam otisla direktno u veterunarsku stanicu na Futoskom putu.Nisu htelu da je prime ni do sutra.Rekli su da je vodim na deponijum u njihovo smrdljivo ptihvatiliste.Ja sam je povela sa sobom..Sad je smestena u toplu kucicu i ogradjena je od drugih kuca da vidimo kako ce biti sutra.Pila je mnogo vode, iznurena je jako..i spava.Brine sto joj je stomacic naduven.
Ako sve bude u redu, fotigrafisacu je i pokusacemo da je udomimo.
Toliko o drustvu Vojvodina,i Pet Friendly prodavcima roga za svecu

U KZ RS  stoji u  cl 276.
Da treba da podnesemo  krivicnu prijavu, u operacionom protokolu stoji ime operatera  koji je odgovoran za ovu op i postop tok. i duzan je da plati  terapiju koja je  sada potrebna zbog  njegovog nesavesnog  lecenja . Sto cemo i uraditi cim ispratimo stanje i ishod lecenja malene kuce KORE.
Dr Beslic
EPAR-OIPA SRBIJA/Alijansa za zastitu prirode,prava zivotinja i prava ljudi
24000 Subotica,Matka Vukovica,9
Zastupnik:Prim.mr.sci.dr.med. Slavica Mazak Beslic

CNR Program po objasnjenju ovog Pet Friendly sramnog programa :
S ta je CNR program?
CNR strategija, ili uhvati-sterilisi-pusti je program kontrole populacije napustenih  zivotinja koji je preporucen od strane Svetske zdravstvene organizacije. Pokazao se kao izuzetno uspesan u evropskim zemljama poput Grcke, Bugarske, TurskeCNR program je humani nacin hvatanja, sterilisanja, vakcinisanja i pregleda naravi i potom vracanja zivotinja na njima poznatu teritoriju.
ZASTO VRATITI PSA NA ULICU?
Vakcinisan i sterilisan pas, vraca se na teritoriju koju poznaje. Ukoliko je deo copora, a u tom su coporu i ostali psi prosli ovaj program, oni cuvaju teritoriju od novih pasa i tako se populacija stabilizuje, dok vremenom, bioloki, ne pocne da se smanjuje usled starosti.
Ko sve stoji iza programa?

U resavanje problema do sad su se ukljucili:
SEKRETARIJAT ZA URBANIZAM, GRADITELJSTVO I ZAsTITU zIVOTNE SREDINE
PASTEROV ZAVOD
VETERINARSKA STANICA NOVI SAD
POLJOPRIVREDNI FAKULTET-KATEDRA ZA VETERINUSREDNJA POLJOPRIVREDNA  SKOLA U FUTOGU
UDRUZENJE ZA ZASTITU ZIVOTINJA I ZIVOTNE SREDINE VOJVODINA
NOVOSADSKI HUMANITARNI CENTAR
EKO-FORUM

Program podrzava Predsednik Vlade AP Vojvodine Dr Bojan Pajtic, kao i gradonacelnik Novog Sada, Igor Pavlicic
 SVE HITNO KAZNITI I TRAZITI OSTAVKE!!!


A STA KAZE ZAKON?
CNR  je OPASAN I STETAN za zivotinje i za gradjane , koristan za  zivotinjsku mafiju .
Osim sto je  u Srbiji  nezakonit , POVECAVA BROJ  PASA I MACAKA NA ULICAMA, jer ohrabruje  vlasnike da izbacuju svoje kucne ljubimce  bez grize savesti da ce biti ubijeni od strane sinterske sluzbe .
Tako  sad imamo 2 kategorije izbacenih  ciji broj raste  geometrijskom progresijom :
1. izbaceni od strane neodgovornih vlasnika
2. izbaceni od strane gradskih zoohigijenskih sluzbi
Veterinarske inspekcije  ne rade svoj posao , ne obavljaju  zakonsku duznost i zato  nastaje  haos  za koji je  odgovorno Ministarstvo poljoprivrede .
U oba slucaja ,izbacivanje  je nezakonito, zabranjeno je clanom 7. Zakona o dobrobiti zivotinja .Na kraju ce  izmeniti zakon i  zakonom dozvoliti ubijanje  -  ali NECE  MOCI ,  ako mi budemo dovoljno glasni ,S OBZIROM DA  ce  SVOJIM NEZAKONITIM ODLUKAMA  i  nezakonitim postupanjima dovesti do porasta broja   napustenih  ZBOG korumpiranih POJEDINACA U VLASTI.
 
Kaze se u saopstenju Gordane Pusic i ostalih neznalica, da ce se oni psi koji nisu opasni, prepoznavati po ogrlicama,da ne poverujes,dakle kad ih sterilisu verovatno ce im povaditi i zube..i kuvace im..corbu koja je pasirana..pa tako nece biti ni opasni ni gladni..

U  OSTRVSKIM ZEMLJAMA GDE JE DOZVOLJENA CNR STRATEGIJA  SVAKO STANISTE U KOJE SE PSI VRACAJU IMA SVOJE ODREDJENE STARATELJE KOJI SE O STERILISANOM PSU BRINU.KOD NAS SU NA TO ZABORAVILI. A ZABORAVILI SU I DA NEMA VISE PANONSKOG MORA, TE TAKO VOJVODINA NIJE OSTRVSKA ZEMLJA.

Ovo je nova tezga za kriminal pranje para preko cipovanja lutalica..koje ce neodgovorni vlasnici i dalje pustati na ulice..NIKAD KRAJA LOPOVLUCIMA 

Locatio
sinteraj na djubristu grada bez gradjevinske dozvole.
Kakve ogrilce i kada ce ih dobiti neodgovorni vlasnici i nepostupajuci inspektori koji `ujedaju` ostale poreske obveznike i koji beskrajnom reprodukcijom novih,novih,novih pasa i macaka omogucuju : beskonacan ,nepresusan savrsen biznis : uhvati-sterilisi pusti ko zna kako, koliko i ko zna gde, i naravno :kakve ce ogrlice i kada dobiti gradjani kako bi ih psi prepoznali kao miroljubive, da ih nece potrovati,poklati zgaziti automobilom,upucati , odseci noge,glavu .
U Srbiji u skolama izgleda ne predaju matematiku , jer na ovaj nacin svako ko zna barem sabirati je jasno da ce na ovaj nacin na ulicama biti hiljade i hiljade pasa .
U Srbiji u skolama izgleda ne predaju ni etiku, jer ce pse i macke po perfidnom planu ubijati prodajuci `muda za bubrege` (to kupuju samo gluperde) :nazivajuci ilegalno izgradjen kucerak na deponiji,sa desetak malih kaveza: PRIHVATILISTEM i nazivajuci CNR : `evropskom ` metodom kontrole piramide reprodukcije i zbrinjavanjem.
U skolama u Srbiji izgleda ne predaju ni logiku .
Roditelji ne stignu nadoknaditi sto skole propuste .
Generacije bez matematike, etike i logike su odlicno `trziste`za plasman robe sa oznakom FRAUD.
A zakoni ?: evo , gospodo iz EU pogledajte: mi imamo dobre zakone ( ali zivimo po nalozima nezakonitih podzakonskih akata ).
Paralelne lazi i `sjajan vet biznis` cvetaju ,na zadovoljstvo shintersko-veterinarske mafije .
Niko da ODRADI sustinu koju nalaze zakon,vodeci racuna da je ubijanje pod bilo kakvim nazivom i izgovorom , u Srbiju ZABRANJENO kao metoda smanjenja i kontrole brojnosti populacije napustenih pasa i macaka ,i da je izbacivanje na javne povrsine ZABRANJENO i onda kada ga rade fizicka lica i onda kada ga rade pravna lica
1. PREKID DOTOKA NOVIH JEDINKI mikrocipovanje svih vlasnickih pasa i macaka i inspekcijski nadzor odgovornog/neodgovornog vlasnistva sa zakonom propisanim kaznjavanjem neodgovornih VLASNIKA zbog nekontrolisane reprodukcije i krsenja dobrobiti zivotinja  cime ti vlasnici i inspektori ugrozavaju bezbednost gradjana , rasipaju javni novac,odrzavaju na sceni masovna ubijanja pasa i macaka pod raznim izgovorima i nazivima .
2. zbrinjavanje u azile svih trenutno na ulicama zatecenih napustenih, i to do njihovog reudomljenja i/ili prirodne smrti pojedinih koji nece uspeti biti reudomljeni.Reudomljavanjem i prirodnom smrcu, smanjivati broj pasa/macaka u azilima, sa sporadicnim dolaskom novih “ npr.ciji vlasnik umre ili ne zeli pored sebe tog psa -ali po zakonu mora placati alimentaciju azilu za tog psa do reudomljenja tog psa .Ovo sve vec stoji u zakonu, samo nema ko da ga primeni, zbog matematike, etike , logike i `biznisa.
EPAR-OIPA SRBIJA/Alijansa za zastitu prirode,prava zivotinja i prava ljudi
24000 Subotica,Matka Vukovica,9


 OTVORENO PISMO dr Pajticu ili VLAST JE VLAST A CAST JE CAST
Gospodine  Bojane Pajticu, dr Bojane Pajticu, predsednice .Pljunuli ste na moju bespostednu, dobrovoljnu  i krvavu borbu..na moj trud na moje izgubljenio vreme. Ukrali ste moje cetiri godine.Moje znanje.Moju ideju.Moje dane, sate.Iskrenu ljubav prema zivotinjama. Sakrili ste pod skute, ubice, lopove koji od 2005te nisu postovali Zakone i ubijali su u vasem gradu na djubristu u sinteraju, bez gradjevinske dozvole i prali pare preko leseva, i umesto da  ste ih sve poslali u zatvore  vi  ste im sada  dali ingerencije koje se ticu vodjenja Azila, za koji sam se ja borila.
  Prisvojili  ste Projekat. Prikupljate poene za izbore mojim delom.. I jos mirno spavate. Mogli biste da mi budete sin po godinama. Moje cerke su vase vrsnjakinje.Ali one su casne i ja se njima ponosim.  Neka vam je na cast.Koju ocigledno  nemaju ni Lidija Jaramaz, ni Mirjana Laban, ni Aleksandar Basic,  clanovi radne grupe, koji sada cute jer nemaju ni srca, ni duse, ni casti  da se pobune, da kazu istinu i koji su svedoci ovog nemoralnog cina, koji podrzavaju jer ni sami nemaju ni obraz ni cast. 
Najvise me cudi gospodin  Momcilo Milovic. direktor FKUAPV koji je svedok moje borbe i koji me je cak i zaposlio honorarno kao koordinatora za izgradnju Azila i davao mi platu cela tri meseca.. 
 Uzgred..gde je 3.000 000 dinara odvojenih 2008-me za Idejni i glavni projekat????..koji je trebalo napraviti na osnovu mog projektnog zadatka..datog pre svega Mirjani Laban tada zaposlenoj u firmi GARDI po nalogu Igiora Rebe direktora te zatim Aleksandri Bandic, da uradi po mojim isnstrukcijama jer cuh da se Projekat radi besplatno i da je delo Milene Brcanov i Aleksandre Bandic??? 
 
Pa otkud to delo vec odavno u mojim rukama..poslato meni i prosledjeno vama, na osnovu mog idejnog resenjna osnovu koga je FKU APV  odvojio 3.000 000 dinara..davne 2008me, kada je Gradonacelnik krio, jer jao nije znao da postoji parcela Urbanostickim planom odredjena za male zivotinje te sam ga ja  morala obavestiti u Gradjanskom listu15 aprila 2009te 
No ko sme da se suprotstavi predsedniku jedne autonomne pokrajine? Vidite, ja vas se ne bojim.Nemam sta da izgubim.A i nisam rekla ni jednu jedinu neistinitu rec.Cak sve mogu da dokumentujem.Za razliku od vas i vaseg necasnog  tima. Pravda jeste spora, ali je dostizna, svugde na svetu..osim u Srbiji.. Ili mi ipak nismo u Srbiji er ovo je Vojvodina, a ja sam Srpkinja.Mozda u tom grmu lezi zec. Jelena Tinska je izborila bitku za Azil..
 
I za kraj ove runde po Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, zanima me


1.kada je raspisan Tender za dobijanje izrade projekta za Azil?/sl.glasnik/ 


2.ko je sve ucestvovao na tenderu? 


3. Kad je objavljeno da je firma GARDI pobedila na Tenderu/sl.glasnik/
 
U MEDJUBREMENU NAS JE LIDIJA TOMAZ NACELNICA ZA KOMUNALNA PITANJA OBAVESTILA DA NIJE NI BILO TENDERA ALI TEK POSTO SMO SE ZALILI POVERENIKU I NAPRASNO SE SETILA DA JE BILO SAMO OTVORENOG POZIVA STO TAKODJE NIJE NIGDE OBJAVLJENOM A NAVODNO JE BILO 7 PONUDJACA.
Dalje na osnovu cega Gradska cistoca ikada posle svih kradja nepostovanja zakona a iznad svega nemanja strucnog kadra za bavljenje zivotinjama moze da bude u kombinaciji za rukovodjenje Azilom, umesto krivicno gonjena.
 
Tri put ura za Vojvodinu!Ura Ura Ura. Ili sto rekao Djordje Balasevic, VLAST JE VLAST, A CAST JE CAST!!! 
 
Jelena Tinska
sazeta istina
 
Istina o Novom Sadu i Azilu koji je sabotiran.ZASTO???
 
DRUGI DEO..
http://www.youtube.com/watch?v=jaGh-uPyBFM&feature=related 
 
TRECI DEO.
http://www.youtube.com/watch?v=g80xqq3pKxs&feature=related
SPASAVANJE PASA IZ SINTERAJA OD KOJIH JE DOBAR DEO UMRO OD ZARAZE.
Program podrzava Predsednik Vlade AP Vojvodine Dr Bojan Pajtic, kao i gradonacelnik Novog Sada, Igor Pavlicic  SVE HITNO KAZNITI I TRAZITI OSTAVKE!!!http://www.youtube.com/watch?v=vRdDcoUonkE&feature=related
Bajka o Vojvodini dok je Bojan Pajtic hteo da sprovede Zakon i  press konferencija u Beogradu.Jelena Tinska Zlata Korjenic
http://www.youtube.com/watch?v=QTRxr2gCw5g&feature=related 
 
Prim.Mr.dr  spec.Slavica Mazak Beslic i Jelena Tinska

Gordana Pusic

pet fryendly tim

  

Ko sve stoji iza programa?

U res¡avanje problema do sad su se ukljucili:

 • SEKRETARIJAT ZA URBANIZAM, GRADITELJSTVO I ZAsTITU zIVOTNE SREDINE
 • PASTEROV ZAVOD
 • VETERINARSKA STANICA NOVI SAD
 • POLJOPRIVREDNI FAKULTET-KATEDRA ZA VETERINU
 • SREDNJA POLJOPRIVREDNA Å KOLA U FUTOGU
 • UDRUZENJE ZA ZASTITU ZIVOTINJA I ZIVOTNE SREDINE VOJVODINA
 • NOVOSADSKI HUMANITARNI CENTAR
 • EKO-FORUM
Program podrzava Predsednik Vlade AP Vojvodine Dr Bojan Pajtic, kao i gradonacelnik Novog Sada, Igor Pavlicic  SVE HITNO KAZNITI I TRAZITI OSTAVKE!!!

POTPISITE PETICIJU http://www.thepetitionsite.com/2/urgent-help-for-serbia/

 

Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

Privacy Policy

By signing, you accept Care2's Terms of Service.
You can unsub at any time here.

Having problems signing this? Let us know.