Wij willen dierenvriendelijk zwerfkattenproject in Bonheiden-Rijmenam

In 2009 is het diervriendelijk zwerfkattenproject in Bonheiden-Rijmenam stopgezet.
Sindsdien kan men bij 'overlast' nog wel klacht indienen bij de politie waar men een attest bekomt en een meewerkend asiel deze katten komt ophalen.
Helaas worden bijna al deze katten geëuthanaseerd.
Wij vragen DRINGEND dat de gemeente Bonheiden zelf terug start met een KATVRIENDELIJK project waar de katten terug worden uitgezet zoals al meer dan 200 gemeenten met succes toepassen.
Het is al lang bewezen dat wanneer men de katten weghaalt het probleem niet is opgelost, dit maakt gewoon het territorium terug vrij voor andere zwerfkatten.
Van alle politieke partijen die we gemaild hebben, hebben uitsluitend de partijen Groen & SP.A ons een (positief) antwoord teruggestuurd.
De rest heeft zelfs niet de beleefdheid gehad om ons terug te antwoorden. 
 
Gelieve zoveel mogelijk deze petitie door te sturen en stuur aub ook een mailtje naar al deze mensen van het huidige gemeentebestuur met de vraag om terug een diervriendelijk zwerfkattenproject op te starten!

http://www.bonheiden.be/gemeenteraad__samenstelling/100377/default.aspx?_vs=0_N&id=474&info=false

HOU HET AUB BELEEFD maar zeg duidelijk dat niet alleen de inwoners maar ook de gemeente hun verantwoordelijkheid moet opnemen.

Momenteel zijn er nog een 50-tal zwerfkatten die DRINGEND gesteriliseerd & gecastreerd moeten worden. We zoeken dus mensen die hiervoor willen bijdragen of hieraan willen meewerken! Ook mensen die eventueel 1 of meerdere zwerfkatten een nieuwe thuis willen geven.
Voor meer info kan u steeds via email contact opnemen =
kattenherplaatsing-bonheiden@hotmail.com
Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

privacy policy

By signing, you accept Care2's terms of service.

Having problems signing this? Let us know.