Peticija za povecanje brzina aDSL interneta od strane preduzeca Telekom Srbija a.d.

  • by: DLoader.org
  • target: Povecanje brzine aDSL-a u Srbiji

Postovani!

            Grupa gradjana sa foruma Dloader.org (u daljem tekstu: potpisnici peticije) i ja dole potpisani (Ime i prezime), kao clan foruma, zelim da vam se obratim u svoje ime i u ime foruma Dloader.org da nam izadjete u susret i povecate brzine internet protoka kao sto je obecano krajem prosle godine. Takodje, imamo povratnu informaciju da su u juznoj srpskoj pokrajini, gde je Telekom Srbija a.d. jedini operater fiksne telefonije, brzine internet konekcije putem aDSLa  vece cak i za vise od 500% nego sto je trenutno najveca raspoloziva brzina konekcije na teritoriji Republike Srbije i Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Ovim putem zelimo da vam se obratimo da nam izadjete u susret, skratite vreme koje je potrebno za realizaciju skidanja i slanja (u daljem tekstu: download & upload) fajlova sa interneta, odnosno ka internetu.

Ako vam ovo nije dovoljan primer grupe gradjana, mozemo vam dostaviti spisak internet provajdera iz inostranstva koja pruzaju uslugu povezivanja na svetsku mrezu (u daljem tekstu: internet), cije su brzine vece i za vise od 300%, a cena realizacije ovih brzina je identicna trenutnim raspolozivim brzinama na teritoriji nase zemlje.

Mi, dole potpisani zelimo da se ova molba uvazi, da mozemo da poslujemo, igramo se, povezujemo se sa najblizima koji su daleko od nas na svetkoj internet mrezi.

Uz duzno postovanje,

Korisnik foruma Dloader.org

Potpisimo peticiju i predajmo je Mopolisti za aDSL u Srbiji, neka vide snagu korisnika!
Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

privacy policy

By signing, you accept Care2's terms of service.

Having problems signing this? Let us know.