Νέα Συλλογή Υπογραφών Για Γενική Συνέλευση ΣΦΙΑ την Τρίτη 9/6

Γράφουμε ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου. Αν δε θέλουμε να εμφανίζονται τα στοιχεία μας, πατάμε "don't display my name"

Τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας μας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε συλλογικά για όλα τα σημαντικά θέματα που μας αφορούν, για τις σπουδές και την υγεία μας.
Η πανδημία έφερε στο φως όλες τις ανεπάρκειες του συστήματος υγείας εξαιτίας της συστηματικής διάλυσής του από τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Το σύστημα "έκανε την κρίση ευκαιρία" για να θεσμοθετήσει την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση. Συγκεκριμένα στο χώρο των ΑΕΙ μέσω των ηλ. μαθημάτων, ενισχύθηκαν οι ταξικές ανισότητες, ενώ υπήρχε και η προσπάθεια να εμπεδωθεί ένα κλίμα "κανονικότητας".
Πλέον, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια εξεταστική που πρόκειται να διεξαχθεί με βιβλία παραδομένα την τελευταία στιγμή, χωρίς να έχει διδαχθεί πραγματικά η ύλη, ενώ οι δια ζώσης αναπληρώσεις γίνονται είτε με υπερεντατικούς ρυθμούς είτε χωρίς να διδάσκουν πραγματικά την ύλη. Μέτρα προστασίας για την επιστροφή σε κλινικές και εργαστήρια δεν έχουν εξασφαλιστεί, αφήνοντας ευάλωτους εμάς, τις οικογένειές μας, το προσωπικό και τους ασθενείς στα νοσοκομεία.
Η νεολαία δέχεται επίθεση από την αστυνομία στις πλατείες με σκοπό να τρομοκρατηθεί και να σκύψει το κεφάλι μπροστά στη νέα κανονικότητα της λιτότητας, της ανεργίας και των ταξικών φραγμών στην εκπαίδευση, σαν κι αυτούς που φέρνει το πολυνομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας.
Η διαδικτυακή συλλογή υπογραφών δεν έχει ως στόχο να υποκαταστήσει τη ζωντανή λειτουργία του Συλλόγου. Ίσα ίσα, αποτελεί έκφραση της ανάγκης να συζητήσουμε δια ζώσης και να αποφασίσουμε δημοκρατικά.
Προτείνουμε ως τόπο διεξαγωγής το χώρο μπροστά από το Παπουλάκειο Αναγνωστήριο και ως χρόνο την Τρίτη 9/6 και ώρα 12:00.
Το ΔΣ του ΣΦΙΑ είναι υπεύθυνο να παρέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μπορούμε όλοι να φοράμε μάσκες και να διατηρούμε τις κατάλληλες αποστάσεις ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης του ιού.
Τα δεδομένα που συλλέγονται για τις υπογραφές θα παραδοθούν στο ΔΣ του ΣΦΙΑ και δε θα ξαναχρησιμοποιηθούν με κανένα σκοπό, όπως συμβαίνει και σε φυσική συλλογή υπογραφών.

firma la petición
firma la petición
Has deshabilitado JavaScript. Sin este programa, puede que nuestro sitio no funcione debidamente.

política de privacidad

al firmar, aceptas los condiciones del servicio de Care2
Puede administrar sus suscripciones por correo electrónico en cualquier momento.

¿Tienes dificultades para firmarla?? Infórmanos.