Tænd for hanen – vand til Maltas tørstende heste

Mange turister på Malta kører i hestevogn, når de besøger øens historiske hovedstad, Valletta. For turisterne er turen idyllisk – men ikke for hestene. De er tørstige. De er dehydrerede. Og de har brug for din hjælp.

De 120 heste arbejder hårdt under middagssolens bagende stråler uden at få deres mest basale behov opfyldt: Vand. Ingen af hestene får nok at drikke.

Hestenes ejere gør, hvad de kan for at passe godt på deres heste – men der er næsten ingen steder, hvor de kan give hestene vand. Nu har de bedt os i World Animal Protection om hjælp. Vi har brug for dig! Du kan lægge pres på myndighederne, så de sørger for vand til hestene.

”Vi har i årevis tigget myndighederne om at sørge for flere vandposte, så vi kan give vores tørstende heste nok at drikke. Hestene er vores levebrød, og vi holder meget af dem og vil gerne holde dem sunde og raske,” fortæller Christian Caruana, en af hesteejerne.

I hele byen er der kun én eneste vandpost, hvor hestene kan drikke. Transport Malta bør tage ansvar og sørge for flere vandposte og skyggesteder til hestene - de har desperat brug for det.

Skriv under nu og bed Transport Malta om at sørge for vand og skygge til de tørstende heste!
Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

Privacy Policy

By signing, you accept Care2's Terms of Service.
You can unsub at any time here.

Having problems signing this? Let us know.