Skriv under for at stoppe overfiskeri!

  • by: Our Fish
  • recipient: EU-landenes fiskeriministre
Uret tikker: Vi må stoppe overfiskeri, før det er for sent. Hvert år bliver der fisket flere fisk fra havet, end hvad bestanden kan tåle for at reproducere sig selv i løbet af det følgende år. Det kan få katastrofale følger, da det kan medføre styrtdyk i fiskebestandene og enorme skader på hele økosystemet.

Danmark er ligesom de andre 27 EU-lande forpligtet til at sætte en stopper for overfiskeri senest i 2020.  Selvom deadline er lige rundt om hjørnet, tillader vores politikere at fiskekvoter sættes langt over de bæredygtige niveauer som forsker anbefaler. Denne situation må få en ende!

Lobbyister fra de store kvotekonger presser fiskeriministrene til at se bort fra den videnskabelige ekspertrådgivning, når fiskekvoterne skal fastsættes, og presser hårdt for større kvoter for at øge deres kortsigtede overskud.  Der er derfor hårdt brug for, at vi som borgere øger presset den anden vej for at vise, at offentligheden støtter et stop for overfiskeri. Vi har brug for din hjælp til at skubbe tilbage, og for at stille vores politikere til regnskab for deres løfte om at sætte en stopper for overfiskeri inden udgangen af 2020.

Havet tilhører ikke et par profit-sultne kvotekonger, men det tilhører os alle! Og vi må beskytte havet.  Vi opfordrer EU-lederne til at overholde deres forpligtelser ved at støtte bæredygtige fiskekvoter og håndhæve forbuddet mod udsmid af døde og døende fisk.  Du kan være med til at sikre en bæredygtig fremtiden for vores have og de mennesker, der er afhængige af, at havet er fuldt af fisk, der både kan give mad på bordet og være grundlag for fiskeri som levebrød. Skriv under på vores underskriftsindsamling for at opfordre fiskeriministrene til at redde vores fisk ved at sætte en stopper for overfiskeri!
Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

Privacy Policy

By signing, you accept Care2's Terms of Service.
You can unsub at any time here.

Having problems signing this? Let us know.