Wereldleiders: help 130 miljoen meisjes aan onderwijs

Als je onderwijs mogelijk maakt voor een meisje in een van de allerarmste landen ter wereld, verander je niet alleen háár wereld, maar ook die van jou.

130 miljoen meisjes gaan nu niet naar school. We lopen daardoor 130 miljoen potentiële ingenieurs, ondernemers en politieke leiders mis. Onderwijs is een van de krachtigste wapens in de strijd tegen extreme armoede. Daarom is het schandalig dat zoveel meisjes niet de kans krijgen om te leren.

In de komende weken hebben we een ongelofelijk kans om hier iets aan te doen. Wereldleiders worden gevraagd om te investeren in een van de grootste onderwijsfondsen voor de armste landen ter wereld. Als ze allemaal een serieuze bijdrage leveren, dan krijgen miljoenen meisjes de kans om hun twaalf jaar onderwijs volledig af te ronden. Dat zijn een heleboel opgeleide jonge vrouwen, die de wereld kunnen veranderen.

Vraag wereldleiders onderwijs te financieren. Zorg ervoor dat alle meisjes tellen.
Beste wereldleiders,

130 miljoen meisjes gaan niet naar school. Daar moeten we dringend iets aan doen. Financier het Global Partnership for Education als deel van de oplossing. Zodat miljoenen meisjes in de armste landen het onderwijs kunnen krijgen waar ze recht op hebben.
Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

privacy policy

By signing, you accept Care2's terms of service.
You can manage your email subscriptions at any time.

Having problems signing this? Let us know.