Stop de konijnenkooien in de veehouderij

In de Europese vee-industrie leven elk jaar meer dan 300 miljoen konijnen in krappe, draadgazen kooien. De konijnen, die van nature in groepen leven en graag graven, springen en huppelen, zitten vaak helemaal alleen in een kooi waarin ze niet eens rechtop kunnen staan.

Deze kooien veroorzaken enorm dierenleed. Ze lijken nog het meest op de kale legbatterij, die Europa al in 1999 verbood, omdat ze schadelijk is voor het welzijn van de kippen.

Nu is het tijd om ook de konijnenkooien af te schaffen. Teken daarom nu de petitie van Compassion in World Farming en vraag de Europese Unie de konijnenkooien, en alle andere kooien in de vee-industrie, te verbieden.
Alle konijnen moeten kunnen rondlopen, springen en kiezen of ze alleen willen zijn of samen met andere dieren. Kooien zijn wreed en niet van deze tijd. Ik vraag om wetgeving die het gebruik van konijnenkooien in de veehouderij verbiedt.
Sign Petition
Sign Petition
You have JavaScript disabled. Without it, our site might not function properly.

See our privacy policy.

By signing, you accept Care2's terms of service and agree to receive communications about our campaigns through email and other methods. You can unsub at any time here.

Having problems signing this? Let us know.